Zeilschip Vrijheid

 

Ontspannen in het dekhuis of de lounge op het bovendek.

Tijdens de vaartocht kunt u meehelpen met het hijsen van de zeilen of plaatsnemen achter het roer. Op een groot schip als de Vrijheid - 44 meter lang en ruim 500m2 zeiloppervlak - is er aan dek altijd wel iets te doen. Wilt u liever ontspannen? U kunt ook plaatsnemen in de oude stuurhut, die is ingericht als een gezellige loungeruimte. En het knusse dek huis, met een ruime zithoek, bar, bier tap en openslaande deuren naar het dek, is ook een aanrader! Het is een plek waar gefeest kan worden, maar u kunt er ook behaaglijk een boek lezen, rondneuzen in de boordbibliotheek, spelletjes of gitaar spelen of gewoon bijkletsen met uw reisgenoten, terwijl u via de patrijspoorten uitkijkt over het water.

Veel zitruimte in het dagverblijf

Ook benedendeks geniet u volop van uw verblijf aan boord van de Vrijheid. Daar bevindt zich het ruime en gezellig dagverblijf met een gezellig haardvuur en een moderne open keuken., met inductiekookplaat en Quooker kraan. Het warme mahoniehouten interieur en de nautische inrichting creëren een aangename en maritieme sfeer.

Overnachten aan boord van de Vrijheid

Naast het dagverblijf en de keuken bevinden zich benedendeks 9 stijlvolle hutten:  2 tweepersoonshutten. 5 vier persoons hutten en 2 vijf persoons hutten, met 5 douches en 5 wc's.  Alle bedden zijn twee meter- of langer.  Alle hutten beschikken over centrale verwarming, koud en warm stromend water.